Anvelope de Top și Servicii Complete la Anvelope-Noi.md

Не указана
17/05/2024 Moldova, Chisinau 117

Описание

La Anvelope-Noi.md, oferim clienților noștri o experiență superioară în achiziționarea anvelopelor noi. Echipa noastră, cu o vastă experiență acumulată de-a lungul anilor, garantează consiliere profesionistă pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere pentru vehiculul dvs. Indiferent de nevoile dvs., ne asigurăm că veți fi pe deplin mulțumit de calitatea serviciilor și produselor noastre. Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări.


Compania noastră, înființată în 2009, s-a extins constant, deschizând noi magazine și stabilind numeroase parteneriate. Sub brandul "ANVELOPE-NOI", oferim o gamă largă de anvelope pentru toate anotimpurile, precum și acumulatori pentru diverse tipuri de vehicule. Punem accent pe combinarea perfectă între prețuri accesibile și calitatea înaltă a produselor noastre.


Situat în Chișinău, pe Strada Studenților, magazinul nostru pune la dispoziție anvelope de la mărci de top la nivel mondial, cum ar fi Goodyear, Sava, Fulda, Mitas, Cultor, Cordiant, Tunga, Tyrex, Nortec, Titan, Voltyre, KAMA, Viatti și Maxxis. Ne străduim să aducem cele mai bune produse pe piață pentru a satisface toate cerințele clienților noștri.


În plus față de vânzarea anvelopelor, oferim servicii complete de montare, echilibrare și reparație pentru anvelope de orice dimensiune și tip. Recent, am început să oferim și reparații pentru anvelopele deteriorate ale vehiculelor ușoare, grele și industriale. Cu Anvelope-Noi.md, beneficiați de soluții rapide și eficiente pentru toate nevoile dvs. legate de anvelope.


Телефон: +37362014964