Imperial Dent – tratament parodontal

1.00 MDL
10/10/2022 Chisinau, Chisinau Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău 252

Описание

Vrei ca copilul tău să aibă o dantură sănătoasă mereu? Ai nevoie de consultul unui dentist pentru a-i forma obiceiuri sănătoase și pentru a-l obișnui cu igiena orală? Vino la clinica stomatologică Imperial Dent pentru cea mai bună experiență!


Fie că este vorba de un control de rutină sau de un tratament paradontal, ai nevoie de un ortodont pentru copii în Chișinău cu experiență în domeniu, care să-l trateze cu grijă și eficiență maximă. Este bine ca micuțul să fie obișnuit cu igiena dentară și vizitele regulate la o clinică stomatologică (preferabil pentru copii) încă de la o vârstă fragedă, pentru a putea menține o dantură perfect sănătoasă.


Apelează la serviciile de stomatologie pentru copii în Chișinău oferite de Imperial Dent! Astfel, o să ai siguranța că este tratat de specialiști cu cea mai mare responsabilitate și înțelegere. Aici micuțul tău va avea parte de o atmosferă primitoare, echipamente moderne, dar și specialiști calificați cu cunoștințe extinse în stomatologie pentru copii.


Fă o programare la Imperial Dent, iar copilul o să-ți mulțumească. Pentru detalii, sună la +373 22 260 325 și te vom ajuta cu orice ai nevoie!


https://imperialdent.md/parodontologia/


Телефон: +373 22260325