Case din containere modulare, hală modulară, containere modulare

1.00 MDL
11/08/2023 Chisinau, Chisinau 254

Описание

Ai nevoie de spatiu suplimentar pentru casa ta? Acum pot apela la Perfectum Module pentru a crea case din containere modulare , hală modulară , containere modulare sau orice alt spațiu de exterior confortabil și util, pentru a petrece timpul lângă cei dragi, pentru a organiza petreceri cu prietenii sau pur și simplu pentru a te. relaxa frumos în aer liber.


Care sunt avantajele tehnologiei de construcție modulară?


- Timp rapid de executie. Proiectul final se realizează într-o lună. Obții un spațiu complet finit cu un nivel ridicat de confort, mai ales dacă ai nevoie rapid de un container comercial .


- Mobilitate. Cu ușurință fără cheltuieli semnificative, puteți muta într-o nouă locație, o puteți extinde sau chiar adăuga încă un etaj.


- Durată lungă de viață. Tehnologia de creare a construcțiilor modulare favorizează păstrarea caracteristicilor tehnice și a aspectului exterior. Durată de viață minimă este de 50 de ani.


- Ecologic și sigur. Toate materialele sunt ecologice și sigure. Lipsa lucrărilor de construcție îndelungate și inutile permite reducerea zgomotului, deșeurilor și poluarea mediului.


Încă mai stai pe gânduri? Vino la o consultație gratuită și noi vom realiza un proiect individual pentru construcția ta sau apelează-ne chiar acum la 078 290 000! Ne găsești și fizic la adresa Chișinău, str. Petricani, 86!


https://perfectum-module.md/project-cat/complexe-locative/


Телефон: +373 78260000