ApropoMagazin.md: Radiografia Autentică a Vieții Vedetelor și a Culturii Actuale

Не указана
25/01/2024 Moldova, Chisinau Mun. Chişinău, Sec. Centru, Str. Vlaicu Pîrcălab, 63 247

Описание

ApropoMagazin.md, sub umbrela redactorului-șef Lena NEGRU și reprezentând un rebranding al ediției de joi a JURNAL de Chișinău, s-a impus ca o publicație de referință în Moldova. Fiecare număr este o radiografie atentă a vieții vedetelor și personalităților din diverse domenii, aducând în prim-plan știri de culise verificate din trei surse.


Publicația îmbină reportajele cu informațiile de culise, evitând bârfele și urmărind să ofere cititorilor un context autentic. Pe lângă celebrități, ApropoMagazin.md evidențiază și oameni obișnuiți care aduc contribuții deosebite societății. Este o publicație care vorbește pe înțelesul tuturor, acoperind evenimente de interes general și oferind informații utile.


Cu cititori din categorii diverse de vârstă și preocupări, ApropoMagazin.md își propune să satisfacă nevoia de informare și divertisment a publicului său, includând rubrici variate precum matrimoniale, ghid TV, recomandări pentru sănătate, frumusețe și întreținere. Publicația este o fereastră către lumea vedetelor și un ghid util pentru cititorii săi.


Телефон: +37360337437