Centrul de Excelență în IT: CICH.md - Un Far al Cunoașterii și Inovației

Не указана
15/02/2024 Moldova, Chisinau Chisinau, Sarmizegetusa 48 207

Описание

CICH.md, sau Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale, este un far al cunoașterii și excelenței în domeniul IT din Republica Moldova. Înființată cu scopul de a fi un pol de inovație și excelență în educația tehnică, instituția își propune să ofere oportunități de învățare și dezvoltare pentru tinerii pasionați de tehnologie.


Prin programele sale academice și activitățile extra-curriculare, CICH.md își propune să pregătească viitoarea generație de profesioniști în domeniul IT. Facultatea este formată dintr-un colectiv de profesori dedicați și experimentați, care se angajează să ofere cel mai înalt nivel de instruire și să inspire excelență academică și profesională.


Cu sediul în Chișinău, centrul își are rădăcinile într-o istorie bogată și tradiție academică. Situat într-o clădire cu o istorie îndelungată, care a fost recondiționată și modernizată pentru a găzdui cele mai noi facilități și echipamente tehnologice, CICH.md oferă un mediu optim pentru învățare și cercetare.


Misiunea CICH.md este de a contribui la dezvoltarea și avansarea industriei IT din Republica Moldova prin formarea unei forțe de muncă calificate și competitive la nivel internațional. Prin colaborare cu mediul de afaceri și instituțiile de învățământ din țară și din străinătate, centrul își propune să fie un motor al inovației și progresului în domeniul tehnologic.


Телефон: +37322523001