Case de vânzare în Stăuceni, Cricova și Ciorescu

1.00 MDL
31/05/2024 Chisinau, Chișinău Strada Calea Orheiului 264

Описание

Pentru cei care visează la o casă spațioasă și liniștită, oferim case de vânzare în Stăuceni, Moldova. Aceste proprietăți sunt perfecte pentru familii care doresc să se bucure de un mediu verde și liniștit, departe de agitația orașului, dar totuși aproape de toate facilitățile necesare. Casele sunt construite cu materiale de cea mai bună calitate și oferă spații generoase, grădini frumoase și intimitate.


De asemenea, explorăm oportunități de case de vânzare în Cricova și Ciorescu. Cricova este renumită pentru peisajele sale pitorești și faimoasele crame, oferind un stil de viață unic și rafinat. Casele din această zonă sunt ideale pentru cei care apreciază frumusețea naturii și vinurile de calitate. În Ciorescu, găsești case confortabile și accesibile, cu toate avantajele unei comunități prietenoase și bine conectate la infrastructura urbană. Indiferent de preferințele tale, aceste locații oferă soluții excelente pentru un cămin de vis.


Contactați-ne acum pentru a afla mai multe! Telefon +373 68 370 555, adresa Str. Calea Orheiului 28/1 et.3 Republica Moldova, mun.Chișinau) 


RE/MAX - lider mondial în imobiliare!


Телефон: 068370555