Apartamente de vânzare cu 2 camere - Botanica și Rîșcanovca

1.00 MDL
29/05/2024 Chisinau, Chișinău Strada Calea Orheiului 373

Описание

Descoperă oferta noastră exclusivă de apartamente de vânzare cu 2 camere la Botanica, una dintre cele mai căutate zone din Chișinău. Aceste apartamente sunt ideale pentru cupluri sau familii tinere care doresc să se bucure de confort și accesibilitate. Fiecare locuință este amenajată modern, cu finisaje de calitate și spații bine optimizate. Proximitatea față de parcuri, școli și centre comerciale face din aceste apartamente o alegere excelentă pentru cei care își doresc un stil de viață activ și convenabil.


De asemenea, îți prezentăm apartamente noi la Rîșcanovca, construite conform celor mai recente standarde de calitate și design. Aceste locuințe oferă spații luminoase și aerisite, cu dotări moderne și tehnologii eficiente energetic. Apartamentele sunt situate în zone liniștite, dar cu acces facil la principalele artere de transport și facilități urbane. Investiția într-un astfel de apartament nu doar că îți oferă un cămin plăcut, dar și o valoare crescută pe termen lung.


Contactați-ne acum pentru a afla mai multe! Telefon +373 68 370 555, adresa Str. Calea Orheiului 28/1 et.3 Republica Moldova, mun.Chișinau) 


RE/MAX - lider mondial în imobiliare!


Телефон: 068370555